al contingut a la navegació Informació de contacte

Alcaldia

Carta de l'alcalde Josep Cunillera

descarga.jpg

Amics i amigues que heu decidit visitar aquest espai   Web de l'Ajuntament de l'Espluga Calba. Espero que hi pugueu trobar informació del vostre interès sobre la nostra vila. Avui en dia s'ha de ser a Internet per ser al món, i s'hi ha de ser també per poder facilitar les coses a la gent, que no calgui anar sempre a l'Ajuntament per segons quins tràmits o consultes i les noves tecnologies ens ho han de fer més planer.

És per mi un honor tornar a dirigir aquest Ajuntament amb un equip de gent que creiem i apostem pel nostre poble.

Aprofito aquest espai a la xarxa, que es pot consultar des de qualsevol lloc, per donar les gràcies a totes les persones de l'Espluga Calba que confien en el nostre projecte de poble i ens han tornat a donar suport desprès de quatre anys al govern.

Els temps que ens tocarà viure aquest propers quatre anys no seran gens fàcils degut a la situació en la que es troba el nostre país, i en concret el nostre Ajuntament. Aquest equip de govern i jo mateix, estarem encantats de continuar treballar per poder aconseguir tot allò que el nostre poble necessita, tal i com hem fet fins ara, amb dedicació al nostre poble.

Continuarem treballant amb entusiasme per acabar el Planejament Urbanístic, la Llar dInfants, i d'altres coses també importants per l'Espluga Calba que ja tenim iniciades. Aquests són projectes que tenim en marxa, però en tenim de nous que també son importants pel poble, com la urbanització del fondo, un espai controlat de recepció de runes o nous equipaments per les Entitats del poble o també continuar amb la rehabilitació i difusió del Castell i moltes més coses necessàries que em deixo d'anomenar.

Sabem que no serà gens fàcil per nosaltres degut a la situació en la que es troba el país i les retallades que continuarà fent el govern del país amb tots els àmbits. Haurem de ser hàbils i lluitar per aconseguir-ho. No sabem quins projectes podrem aconseguir tirar endavant durant aquesta legislatura, però el que si que tenim clar és que ens esforçarem en treballar per aconseguir el que el nostre municipi es mereix, sense endeutar-nos més, si no tot el contrari, continuant rebaixant lendeutament com hem fet fins ara.

El repte es complicat, la situació no ho posa fàcil, però la imaginació, la il·lusió i les ganes de treballar d'aquest equip de govern que em sento orgullós de liderar, són encoratjadores.

Rebeu una cordial salutació, 

Josep Cunillera Boldú
Alcalde per servir-vos
  

Document Actions